Clip-In Extensions

Hoogwaardige Clip-In Extensions van 100% echt Remy-haar voor dromerig vol en lang haar in minder dan 5 minuten. Zijdezacht en net zo gemakkelijk als een gewone haarspeld.

NATURAL-set
NATURAL-set Meer volume voor fijn haar 75g echt haar Bekijk product
VOLUME-set
VOLUME-set Lengte en volume voor fijn haar 125g echt haar Bekijk product
LUXURY-set
LUXURY-set Lengte en volume voor normaal haar 165g echt haar Bekijk product
LUXURY PLUS-set
LUXURY PLUS-set Lengte en volume voor dik haar 215g echt haar Bekijk product

Geef je haar een extra volumeboost!

De Volumizer Clip-In Extensions (één deel) is bijzonder dicht en volumineus en daardoor ideaal als uitbreiding op onze Clip-In Sets, maar is ook los te gebruiken voor het verdichten van je haar.

Bekijk product
Clip-In Volumizer new

Hair Extensions Live

Instagram Stories

 • Mina Maliya
  Mina Maliya Clip-In Tutorial & Styling
 • Janine Wiggert
  Janine Wiggert Clip-In Extensions Tutorial
 • Janine Pink
  Janine Pink Clip-In Extensions Tutorial
 • Denise Kappes
  Denise Kappes Clip-In Tutorial & FAQ

Heb je nog vragen?We helpen je graag.

Veelgestelde vragen

De levensduur hangt voornamelijk af van hoe vaak je de Clip-In Extensions draagt, maar ook van hoe goed je ze verzorgt. Bij dagelijks gebruik kunnen ze tot 6 maanden gedragen worden, bij incidenteel gebruik gaan de extensions tot wel 12 maanden of langer mee.
Onze extensions zijn gekleurd met een speciaal Multi-Tone Adapt Coloring System. Daarbij worden verschillende vergelijkbare tinten met elkaar gecombineerd tot een nieuwe, veelzijdige kleur die eenvoudig doorwerkt in je eigen haar, waardoor kleine kleurverschillen niet opvallen. Gedetailleerde kleurbeschrijvingen vind je op de productpagina onder Advies over kleurnuances.

Weet je het nog steeds niet zeker? Meer informatie over ons persoonlijke kleuradvies vind je hier.
Hiervoor hebben we een handige grafiek gemaakt. Op de pagina van een product waar je een haarlengte kunt selecteren, klik je simpelweg op Advies over haarlengte om de grafiek te openen.
Voor een perfecte verzorging (en dus een lange levensduur) van onze extensions adviseren we uitsluitend onze Special Care verzorgingssets te gebruiken, omdat die perfect zijn afgestemd op de behoeften van onze haarproducten. Made in Germany!
Ja, natuurlijk! Onze extensions van echt haar kunnen net als je eigen haar gestijld, geföhnd, gekruld of anderszins gestyled worden.
In principe is dit geen enkel probleem, omdat onze extensions voor 100% van hoogwaardig echt haar zijn gemaakt. We raden je echter aan om voorzichtig te zijn bij het kleuren van je haar en adviseren je om het niet te bleken of te blonderen.
Je kunt producten waar je niet tevreden mee bent binnen 30 dagen probleemloos aan ons retourneren. Meer informatie over dit onderwerp vind je onder Retourneren.