About Us

#elegancehairmoment

We weten niet wat je al hebt geprobeerd of hoezeer je je best hebt gedaan om je gewenste haarlengte of -volume te bereiken. We weten ook niet of je ervan droomt om iedere dag lang, vol haar te hebben of dat je er gewoon prachtig wilt uitzien voor een speciale gelegenheid.

"Maar we zijn ervan overtuigd dat iedere vrouw het haar van haar dromen verdient."

Over ons

We hebben Elegance-Hair opgericht om je, net zoals vele andere vrouwen, te begeleiden op weg naar het haar van je dromen. Onze missie is om alle klanten een unieke winkelervaring te bieden met perfecte klantenservice, snelle verzending en uitstekende producten van echt haar.

#elegancehairmoment

We hechten veel waarde aan het zorgvuldig selecteren van grondstoffen en strenge kwaliteitscontroles. Al onze artikelen worden uitsluitend gemaakt van de hoogste kwaliteit en 100% echt Remy-haar, dat tot in het kleinste detail perfect is verwerkt om onze liefde voor haar met ieder product weer opnieuw te benadrukken.

"We zijn er trots op dat we sinds 2010 de haardromen van meer dan 100.000 vrouwen hebben laten uitkomen."

Net als dat we er trots op zijn dat we talrijke stylisten en celebrities, overal ter wereld, van onze missie en de kwaliteit van onze producten hebben overtuigd.

We verwelkomen iedereen die onze visie van prachtig haar voor meer zelfvertrouwen en zelfliefde deelt. We zijn er dankbaar voor dat je ook op de speciale momenten in je leven voor Elegance-Hair kiest.

much love xoxo
Elegance-Hair